sâmbătă, 4 iunie 2011

Bloodlines - Intrebari & Raspunsuri + Bonus : The Golden Lily

Ce este Bloodlines? N-a fost "Sacrificiu Final" ultima carte din seria "Academia Vampirilor"?
"Sacrificiu Final" este ultima carte in care se vorbeste despre Rose. "Bloodlines" este o serie spin-off, a carei actiune este plasata in aceeasi lumea a Moroilor,Strigoilor si dhampirilor.("Bloodlines" este de asemenea numele primei carti din aceasta serie.) Deci, practic AV s-a terminat...dar intr-un fel nu s-a terminat.De data aceasta o sa spunem povestea altcuiva si ii oferim saracei Rose putina pauza.Daca continuam cu povesti despre Rose, n-ar fi fost mereu frumos. Multe chestii rele i s-ar fi intamplat!

Deci despre ce este vorba in "Bloodlines"?
"Bloodlines" are multe personaje din prima serie AV,dar actiunea se concentreaza asupra unui nou set de personaje : Sydney, Jill, Adrian si Eddie. Iata descrierea oficiala: Sydney este o alchimista,unul dintre grupurile de oameni care se ocupa cu magia si reprezinta o punte intre lumea oamenilor si lumea vampirilor.Ei protejeaza secretele vampirilor - si vietile oamenilor. Cand Sydney este luata din patul ei in miezul noptii,la inceput crede ca este inca pedepsita pentru alianta ei complicata cu Rose Hathaway. Dar adevaratul motiv este mult mai rau. Jill Dragomir - sora reginei Moroilor, Lissa Dragomir - este in mare pericol si Moroii trebuie sa o ascunda.

Pentru a evita un razboi civil, Sydney este pusa sa se dea drept gardianul lui Jill ,fiind colega ei de camera in ultimul loc in care cineva s-ar gandi sa caute un membru din familia regala - o scoala de oameni din Pal Springs, California. Dar in loc sa gaseasca siguranta la Amberwood Prep, Sydney descopera ca drama de abia incepe.

Ai spus ca Adrian apare in aceasta carte. Aceasta descriere nu-l include si pe el.El ce rol are in aceasta poveste?
Va trebui sa cititi cartea ca sa aflati! Dar va pot spune ca, daca il iubiti pe Adrian,o sa va placa si asta. Apare peste tot in carte si tot ce spune este super.

Naratiunea este facuta la persoana intai sau a treia?
Naratiunea este facuta la persoana intai si Sydney este naratoarea. Inainte sa fie scrisa, planuisem sa o fac la persoana a treia si sa ma joc cu personajele,dar odata ce am inceput sa lucrez la ea,Sydney mi s-a parut persoana potrivita.

Cand apare "Bloodlines?"
In tarile in care se vorbeste engleza,va aparea pe 23 august.

Dar in tarile in care nu se vorbeste engleza?
Pentru ca o carte sa fie lansata si in alte tari si sa fie tradusa in alte limbi,o intelegere separata trebuie facuta cu fiecare editor in parte.

Va fi lansat vreun paragraf sau primul capitol cu o luna inainte?
Primul capitol din "Bloodlines" va fi lansat pe 28 iunie. Speram ca alte paragrafe sa fie postate online inainte ca "Bloodlines" sa fie lansata,dar momentan n-am nicio informatie.

Nu trebuie sa apara o scurta poveste cu Rose si Dimitri in Rusia?
Aceasta nu este o intrebare legata de "Bloodlines",dar zilnic mi se pune aceasta intrebare si vreau sa lamuresc lucrurile.Va fi lansata tarziu in 2012 si din nou: este o scurta poveste , nu un roman.

Care este acest bonus,mentionat in titilul postarii?
Daca a-ti citit pana aici,atunci yay! Aflati si ceva noutati. Stiu ca e o nebunie,avand in vedere ca "Bloodlines" nici n-a iesit,dar sunt incantata sa va anunt ca a doua carte din seria "Bloodlines" se va numi "The Golden Lily".

Cartea nr 2! Cand este lansata?
"The Golden Lily" va aparea in primavara lui 2012.

Traducere:VARo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu