joi, 21 aprilie 2011

Interviu nou cu Mike Preger

Buna tuturor fanilor OVAM ! In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru angajamentul si entuziasmul fata de acest proiect si de asemenea pentru sprijinul,ideile,opiniile si comentariile voastre. Producatorul Don Murphy si cu mine am petrecut mult prea multe ore la pregatiri,intalniri,negocieri pentru a va aduce voua acest proiect si pentru a va face filmul mult asteptat!

Entuziasmul si credinta noastra in acest proiect creste pe zi ce trece.Angajamentul nostru este suprem si suntem dedicati realizarii acestui proiect. Va multumim pentru tot sprijinul si ajutorul.

Acum,iata ce stiu eu in legatura cu intrebarile de mai jos.

Mike Preger

1. Planuiti sa faceti cate un film pentru fiecare carte sau va ganditi sa le combinati?
Da, la toate cele de mai sus.Ideal, fiecare carte ar putea sa se descurce de una singura.Dar din moment ce primul film din aceasta seriei va avea un mare succes,noi credem ca prima carte [VA] s-ar putea sa aiba nevoie sa fie putin combinata cu a doua [FB] pentru a atrage publicul.

2. Multi autori au fost recent implicati in acest proces al productiei ,putandu-si sa-si dea cu parerea.Voi v-ati gandit s-o implicati pe Richelle Mead in film?
Oricat de ocupata ar fi autoarea noastra preferata,mi-ar place s-o avem pe Richelle implicata in tot.Dar intr-un final,un regizor isi va face aparitia.Aceasta decizie apartine domeniului lui/ei,asa ca va trebuie sa asteptam si sa vedem cum decurg lucrurile.

3.Stim ca nu puteti numi studiouri,dar ne puteti spune ca problemele cu studiourile au trecut? De asemenea,ati refuzat vreun studio pana acum si de ce?
Cele mai grele probleme sunt cele evidente,practic ce am anticipat inca de la inceput. Dar lucrez cu proiecte la Hollywood de 20 de ani,deci asta e intotdeauna scuza pana gasesti studioul,timpul si intelegerea ideala.Nu voi spune ca am refuzat complet vreo oferta,dar intre timp am tinut pe stand by 3 oferte diferite.Motivele variaza,de la buget,la program,la nivele de angajament -- dar desi sunt destul respingeri,am gasit si mult interes. Avem noi intalniri saptamanile ce urmeaza,la Hollywood,deci oricand putem avansa.

4. Ce se va intampla daca nu gasiti un studio?
Asta duce la o multime de oportunitati. O afacere independenta pentru a produce filmul inainte de a fi vandut este intotdeauna posibila.Printre ofertele de mai sus,o astfel de oportunitate a facut parte din ele.In afara de asta,mai raman posibilitati pentru o mini-serie ca True Blood sau Vampire Diaries.

5. Fiind fan, ce astepti cel mai mult sa vezi din aceste carti?
Ceea ce m-a fascinat inca de la inceput a fost personajul lui Rose.Imi place duritatea ei,pasiunea ei,tenacitatea ei si defectele ei. Imi plac aceste multe fete ale personalitatii ei,ce sunt dezvaluite din diferitele ei relatii cu cei din jur.Ea nu este doar un simplu personaj ca alte protagoniste.In timp ce unii tind sa numeasca aceasta serie "o alta poveste cu vampiri",eu niciodata n-am vazut-o asa.Exista multa "umanitate" in aceasta poveste.Lucruri cu care ne putem asemana.Da,implica vampiri,printre alte creaturi mitice ale lumii vampirilor -- dar in realitate nu este despre vampiri,este despre oameni,emotii,provocari,decizii de viata si moarte,pasiune si gelozie si infruntarea temerilor.

6. Care scena din carte crezi ca va fi greu de produs in viata reala?
Nimic nu pare greu de creat daca bugetul si programul ti-o permit.Aici vorbim despre acea "intelegere" ,cu care inca ne luptam.De la lupta din pesterile din Montana [unde stim "ce" se intampla] la satele rusesti,fiecare capitol din aceasta serie este unic.Intr-un final va depinde de colaborarea dintre un scenarist si un regizor.

7. Dupa cum stii,majoritatea VA are loc pe timpul noptii.Crezi ca asta va fi o problema?
Cu tehnologia din ziua de azi,grijile filmarilor in timpul zilei sau noptii,nu mai prezinta o problema.Din nou,multe se bazeaza pe viziunea regizorului.

8. A-ti inceput sa cautati scenaristi?
Ne-am gandit la niste scenaristi si de asemenea am purtat discutii cu ei. [...]

9. Sunteti interesati sa faceti si din Bloodlines un film?
Ca continuare a Academiei Vampirilor,noi decidem negocierile pt seria Bloodlines.Odata ce VA este gata,vom continua sa lucram cu Richelle ca sa vedem ce vom face.Dar da,de abia asteptam debutul Bloodlines din august.

Traducere:VARo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu