marți, 5 aprilie 2011

Inca un interviu nou cu Richelle in care vorbeste despre Bloodlines

Richelle Mead a scris seria Academia Vampirilor,ce spune povestea unor 2 bune prietene cu puteri supranaturale.

Seria s-a incheiat anul trecut cu Last Sacrifice. GalleyCat a aflat mai multe detalii despre Bloodlines,viitorul spin-off al seriei Academia Vampirilor.

Ce caracteristici ale seriei AV vor ramane in Bloodlines?
RM: Pastram aceeasi lume paranormala,deci vom avea aceleasi creaturi si reguli din prima serie - impreuna cu multe personaje cunoscute. Si chiar daca naratorul are un stil diferit fata de al lui Rose [Hathaway],multe lucruri pe care cititorii le stiu din scrierile mele se vor regasi acolo : umorul,multa actiune si acele clipe de temut!

Ne poti da o idee despre cine va fi protagonistul in Bloodlines?
RM: Mai mult decat o idee! Sunt incantata sa va anunt ca alchemista Sydney va fi personajul principal si naratorul,alaturi de Jill,Adrian si Eddie.

In afara de Rose Hathaway,care dintre personajele din AV isi va mai face aparitia in noua serie?
RM: O sa-l vedem pe Dimitri [Belikov] - ceea ce stiu sigur ca va inveseli lumea.De asemenea va fi o vizita din partea lui Abe Mazur,tatal dubios,dar iubaret al lui Rose.

Ce fel de cercetari a trebuit sa faci pentru acest spin-off?
RM: A trebuit sa caut despre alchemistii medievali si de asemenea despre utilizatorii de magie din aceea era si din timpurile clasice.Multe din ceea ce fac oamenii ca Sydney au fost inventate pentru seria AV,dar acum povestind din punctul ei de vedere,este important sa dezvaluim organizatia Alchimistilor si sa aflam mai multe despre ea.Imi place foarte mult sa vorbesc despre folclor si mitologie.

[...]

In afara de Bloodlines,la ce mai lucrezi?

RM: La cele doua serii pentru adulti, Georgina Kincaid si Dark Swan,ambele vor fi lansate in curand,deci sun ocupata incheindu-le. Academia Vampirilor si Dark Swan sunt transpuse in nuvele grafice ce vor fi lansate anul acesta,deci e fascinant sa urmaresc aceste proiecte dezvoltandu-se.

Traducere:VARo