luni, 4 august 2014

Noutati despre filmul "Frostbite"

Official VAMPIRE ACADEMY Movie lanseaza miercuri, 6 august, o campanie IndieGoGo pentru a aduna fonduri pentru Frostbite : A Vampire Academy Film. Daca adunam 1.5 milioane $, vom convinge finantatorii ca sunt destul fani care vor acest film si vom face rost de restul capitalului necesar.

Contributorii se pot astepta la mici surprize precum, actualizari in exclusivitate de pe platoul de filmare. Campania, care va dura o luna, de asemenea va include concursuri si preluarea conducerii retelelor de socializare ale filmului.

Daca telul este atins, pre-productia va incepe la sfarsitul acestui an, filmarile vor incepe la inceputul lui 2015 si produsul final va ajunge pe marele ecrane la sfarsitul lui 2015. Desi producatorii au intentia de a readuce actorii originali, intoarcerea lor ar depinde de disponibilitate si aceasta nu este inca confirmata.

"Fanii inseamna totul pentru noi", spune producatorul Mike Preger intr-un e-mail pentru MTV News. "Datorita fanilor am decis sa mergem mai departe cu Frostbite si vrem sa le oferim cea mai buna adaptare a unui film dupa o carte. Avem un scenariu scris de Piers Ashworth care face exact asta. Vrem sa le oferim exact ceea ce asteapta."

"Oamenii nostri de la finante erau dispusi sa mergem mai departe DOAR DACA le aratam ca fanii ne vor sustine", spune producatorul Deepak Nayar. "Nu exageram cand spunem ca nu ne-am afla aici fara ei."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu