vineri, 7 martie 2014

Cameron Monaghan - JJ Spotlight of the Week : Pictorial + interviu

JJ: Sa vorbim despre Academia Vampirilor,care a fost scena preferata pe care ai filmat-o?
CM: Zoey si cu mine am avut o scena distractiva de lupte.De obicei imi plac scenele de lupta.Iar ea a fost foarte buna si foarte puternica si de fapt cred ca ar putea sa ma puna la pamant [rade].Am folosit tepuse.Ei bine,erau imitatii de lemn,pentru ca in scoala nu primesti adevarata tepusa pana nu termini studiile.Aveam tepuse de antrenament si ne luptam.

JJ: Care e momentul preferat din afara platoului de filmare?
CM: Zoey si cu mine am ramas blocati in metrou,chiar in primele zile dupa ce-am ajuns la Londra [rade].Am ramas blocati si nu stiam ce sa facem.Asa ca am inceput sa atarnam de bare,sa ne leganam,sa ne agatam cu capul in jos si chestii de genul asta.Aia a fost distractiv.Metroul se oprise,noi eram blocati.N-avem nici semnal la telefon.Inca nu ne cunosteam asa de bine,asa ca a fost un mod placut de a ne cunoaste.

JJ: Care-i obiectul preferat de pe platoul de filmare?
CM: N-am apucat sa le folosesc,dar tepusele adevarate.Sunt de metal,au un look modern.Aveau chiar si un toc.Sunt super cool.Eram gelos ca n-am apucat sa le folosesc.

JJ: Descrie-ti colegii din AV cu un singur cuvant.Sarah Hyland.
CM: Compatimitoare.

JJ: Olga Kurylenko.
CM: SEXY! [rade]

JJ: Joely Richardson.
CM: O legenda.

JJ: Zoey Deutch.
CM: Vioaie. [rade] O sa se enerveze ca i-am furat cuvantul.Asta-i cuvantul ei preferat. (Zoey a folosit cuvantul "vioi" pentru a-l descrie pe Cameron in interviul ei cu JJ Spotlight. Ha!)

JJ: Sami Gayle.
CM: Prietenoasa.

JJ: Danila Kozlovsky.
CM: Cool.

JJ: Lucy Fry.
CM: Educata.

JJ: Claire Foy.
CM: Simpatica.

JJ: Dominic Sherwood.
CM: Frate.

JJ: Acum o intrebare la intamplare...Cum ti-ai rupt mana vara trecuta?
CM: Am alunecat pe niste iarba in timp ce filmam Academia Vampirilor.[rade]Faceam niste cascadorii si chestii misto de genul asta si,bineinteles ca eu am alunecat pe niste iarba.Mi-am rupt-o cu o zi inainte de scenele de lupta cu Zoey.Am filmat toata chestia si la sfarsit eu eram de genul,'Mda,mana inca ma doare'.Asa ca m-am dus la Urgente si acolo mi s-a spus,'Mda,ai rupt-o!Probabil n-ar trebui sa mai faci asta'.Chiar e o scena in film unde am doua degete intr-o atela,pentru ca trebuia s-o port.
image host image host image host image host image host

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu