marți, 23 octombrie 2012

Coperta "Gameboard of the Gods", noua carte a lui Richelle Mead

Daca va plac operele lui Richelle Mead,atunci o sa va placa si asta! "Gameboard of the Gods" este prima carte din noua serie "Age of X",un fel de serie pentru adulti,dar care poate fi citita si de adolescenti. Contine toate elementele ce au facut din seriile AV si Bloodlines un adevarat succes : personaje sexy,irezistibile ; intrigi romantice si mitologice ; actiune si suspans.
Iata rezumatul :

Intr-o lume futuristica,aproape distruasa de extremistii religiosi,Justin March traieste in exil dupa ce a esuat in slujba de anchetator al grupurilor religioase si intamplarilor supranaturale.Dar lui Justin i se ofera o a doua sansa cand Mae Koskien il aduce inapoi in Republica Unita a Americii de Nord (RUAN).Crescuta in aristocratie,Mae este acum un membru al elitei militare,un soldat cu reflexe dezvoltate si indemanare.

Cand Justin si Mae sunt pusi sa lucreze impreuna pentru a descifra un sir de crime ritualice,realizeaza ca descoperirile lor i-au pus in pericol.Pe masura ce investigatia lor continua,dusmani necunoscuti si puteri mai mari decat isi pot ei imagina,pandesc in intuneric,gata sa revendice lumea in care oamenii nu sunt altceva decat piese pe tabla lor de sah.

Deocamdata data de lansare este iunie 2013.

Ei,ce ziceti? Cum vi se pare?
Eu una,de abia astept sa citesc si aceasta serie. :)

Traducere: VARo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu