vineri, 20 aprilie 2012

Interviu nou cu Richelle


Ce trebuie neaparat sa ai cand scrii? (in afara de cafea)
RM : Propriul meu spatiu.Imi doresc sa fi fost una din acele scriitoare care pot scrie in locatii cool,cum ar fi parcurile sau cofetariile.Dar eu sunt usor distrasa si niciodata nu ma simt complet confortabil.Cele mai bune scrieri ale mele intotdeauna ies din propriul meu birou,de la masa mea.Acolo pot sa pun picioarele sus,sa vorbesc cu pisicile mele si sa port pijama.Putin nebunesc,poate,dar asa termin cartile.

Ce te-a inspirat sa incepi un spin-off de la AV?Stiai de la inceput c-o sa faci asta sau ideea ti-a venit pe la jumatatea seriei?
RM : Stiam ca o s-o fac pe la jumatatea seriei AV,cam atunci cand le-am introdus pe Jill si Sydney.La inceput m-am gandit ca Jill o sa nareze noua serie,dar Sydney s-a dovedit a fi o alegere mai buna.Vocea si stilul sunt asa de unice si e frumos sa ai o perspectiva umana in aceasta lume.

Care a fost partea preferata si mai putin preferata cand ai parasit mintea lui Rose si ai intrat in a lui Sydney?
RM : Imi place ca Sydney are oricand cele mai nebunesti,cele mai intelectuale comentarii.A trebuit sa caut niste subiecte mai ciudate pentru a tine pasul cu ea! Rose a fost desteapta prin experienta,asa ca n-a trebuit sa fac multe pentru ea.Desi asta nu e chestia mai putin preferata,am ramas surprinsa la cat de greu este sa nu injur cu Sydney.Ea niciodata nu injura,nici in gand ,nici cand vorbeste,dar hai sa fim seriosi : suntem multe situatii tensionate in aceste carti care necesita cateva injuraturi.Rose n-a avut nicio problema cu asta.

Ai raspuns la o intrebare,spunand ca era planuit ca Rose sa fie Pesti.Alte personaje ce zodii sunt?
RM : Dimitri este Segetator,Lissa e Rac iar Christian este Scorpion.

Exista sansa ca vreodata sa se dezvaluie ca dhampiri chiar pot avea copii cu alti dhampiri?Se speculeaza ca este posibil,pentru Joshua i-a spus lui Rose ca se pot casatori si avea copii.Exista sansa sa fie ceva in spatele acestui lucru sau a fost doar o eroare in editare?
RM : Asta a fost mai mult o greseala de cuvinte din partea mea.Vroiam ca Joshua sa inceapa sa fie atins de puterea iubitii,creand o viziune a lucrurile pe care vreo sa le faci cu cineva dupa care esti inebunit : sa te casatoresti,sa faci copii,etc.Am avut intentia ca el nici macar sa nu stie despre ce vorbeste,dar n-ar fi trebuit sa fac asta!E o replica ce a ridicat multe semne de intrebare inca de atunci.

Un comentariu:

  1. Eram sigură că Lissa e rac! :)
    Superb interviul şi mulţumim pentru traducere!

    RăspundețiȘtergere