miercuri, 2 noiembrie 2011

Richelle vorbeste despre copiii

Acesta este o noua postare de pe site-ul lui Richelle.

"Mama mama! Ultima mea postare a fost pe 22 septembrie? Ups.Stiam ca am ramas in urma cu blogging-ul,dar habar n-aveam ca situatia e asa de rea.Am avut eu motive bune,dar totusi...e putin mai mult decat ma asteptam.Nu cred ca am mai lipsit vreodata o luna intreaga.

Dupa cum propabil va dati seama,situatia mea de mamica a fost motivul.Micutul e adorabil,prosper si mult iubit.Cand s-a terminat concediul sotului,eu a trebuit sa am grija non-stop de el si wow! Ador sa fiu mamica,dar e incredibil cat de mult timp iti poate ocupa o persoana atat de mica.Am mai mult timp in weekend-uri si dupa-amiezi,dar atunci incerc cu disperare sa mai lucrez ceva,sa merg la sala,sa fac curat,etc.

Ceea ce ma aduce la un subiect foarte important.
Exista 3 intrebari care imi sunt frecvent puse :

#1 - Vei mai scrie o alta carte Academia Vampirilor? [Nu stiu...poate peste ceva ani,nu garantez nimic...intre timp,avem Bloodlines!]
#2 - Vei scrie o carte din punctul de vedere al lui Dimitri? [Nu]
si #3 - Poti sa o faci pe Rose insarcinata si sa aiba un bebe cu Dimitri si/sau cu Adrian?

In legatura cu #3 - Intotdeauna am spus ca raspunsul este nu -- cel putin,nu atata timp cat scriu despre o eroina adolescenta.Cunosc oameni care au avut copiii inca din tinerete si au avut parte numai de bucurii.N-ar schimba nimic la asta si nu-i invinovatesc.Eu,de obicei,recomand sa asteptati pana treceti de adolescenta,daca e posibil.Rose are 18 ani la sfarsitul seriei AV. E tanara.Tocmai ce-a devenit adult si eu sunt de parere ca trebuie sa petreaca ceva timp ca adult,inainte sa faca copiii.Daca slujba ei n-ar fi sa omoare vampiri,as sfatui-o sa mearga la facultate sau sa se angajeze.Asa ca,raspunsul meu este acelasi,nu.N-o sa-mi las eroina de 18 ani insarcinata.

Si ar mai fi un motiv pentru care nu vreau ca Rose sa aiba un copil : ar fi o carte plictisitoare.

Nu ma intelegeti gresit.Bebelusul meu nu este plictisitor.Sa am grija de el nu e plictisitor.Imi place sa fac asta.Dar in ultima vreme,este tot ce fac.Si daca Rose ar avea un bebe,si ea ar face acelasi lucru.N-ar vana Strigoi,n-ar exista flirturi periculoase,petreceri exotice sau intrigi la Curte.Ati citi pagini care descriu viata mea,cum am stat eu ieri o jumatate de zi sa legan copilul,urmarind Star Trek:Voyager,sperand sa adoarma.Din nou o spun,nu ma deranjeaza sa-mi petrec zilele asa,dar nu cred ca ati vrea sa cititi ca si Rose face acelasi lucru.Faza cu bebelusul suna romantic si emotionant,si in multe feluri este -- dar probabil nu asa cum isi imagineaza unii.Ca Rose sa-si continue viata plina de actiune,ar trebui sa gaseasca o gradinita destul de serioasa...si atunci tot nu va exista un copil in carte.

Asa ca,fara copiii pentru eroine tinere.Doar pentru autoare de 30 si ceva de ani.Sa fii mamica e minunat,dar e si mai super cu o slujba stabila si asigurare de sănătate."

Traducere:VARo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu