luni, 21 martie 2011

Progres pt filmul VA?

Daca ne luam dupa activitatea brusca de la Preger Entertainment,am crede ca filmul Academia Vampirilor progreseaza.

Ei au inceput sa ne atraga atentia,postand acest mic mesaj pe pagina oficiala de facebook:

"Lucram la ceva POTENŢIAL minunat ... deci sa ne asiguram ca facem multa galagie luna asta si ca VA castiga la Nick Kid's Choice Awards ! VOTATI VOTATI VOTATI ! "

In caz ca inca nu stiti, Vampire Academy este nominalizata la Best Book. Puteti vota o data pe zi,dand click pe poza din bara laterala ;)

"Se intample MULTE pe aici ... dar nu putem impartasi nimic INCA ! Dar amintiti-va, voi veti afla primii daca avem ceva de spus. Intrebarea de azi tine mai mult de marketing : Care a fost ultimul film pe care l-ai vazut? Care-i urmatorul film pe care planuiti sa-l vedeti? Care-i actorul/actrita voastra preferata sub 25 de ani (in afara de Cine crezi ca este o buna alegere pentru VA)?"

Daca vreti sa-i ajutati pe cei de la Preger Entertainment,va puteti lasa parerile AICI.  La putin timp dupa aceste postari am observat activitatea de pe pagina de twitter OfficialVAMovie. O activitate din care a rezultat un numar mare de postari pe twitter,promovand filmul Academia Vampirilor.

Ei de asemenea au inceput sa urmareasca si alte conturi de twitter.
Observand marea diferenta dintre pagina lor de twitter si facebook,acest mesaj a fost postat pe facebook : "Ce!? Ne-au crescut numerele ! Cine va fi membrul nr 100.000?! Ca tot veni vorba, nr membrilor pe twitter ar avea nevoie de putin ajutor. Urmarindu-ne pe twitter este un mod minunat de a arata STUDIOULUI ca suntem seriosi. Deci alaturati-va si urmariti-ne #OfficialVAMovie "

Ceea ce ne-a facut sa observam ceva. STUDIO? Asta inseamna ca ceva se intampla chiar acum?
Ei bine...nu stim. Preger Entertainment a explicat ce se intampla cand un studio se arata interesat de filme:

"Deci se pare ca trebuie sa lamurim niste lucruri. Cativa dintre voi se intreaba daca noi doar "ne jucam" cu voi in ceea ce priveste studioul,doar ca sa promovam facebook & twitter.  Noi nu "ne jucam" cand vine vorba de filmul VA. Desi, ca si in trecut, cand un studio se arata interesat de noi,doar atat e - INTERES. Nu inseamna ca o oferta a fost facuta sau ca negocierile au inceput. Noi am spus inca de la inceput ca, cautam ce-i mai bun pentru VA,avand in vedere ca lansam o franciza ! Procesul asta e diferit fata de cel al producerii unui SINGUR film,deci trebuie sa ne asiguram ca partenerul nostru are aceleasi pareri ca noi. Deci de fiecare data cand vorbim cu un studio,il trimitem la acest site pentru ca VOI sa va puteti spune parerile. Aceste echipe de marketing de obicei se iau si dupa numarul fanilor - si de aceea vrem ca twitter-ul si facebook-ul sa fie egale. Intelegeti? Deci , nu "ne jucam" cu voi - suntem de aceeasi parte,lucrand sa obtinem acelasi tel ! Ca producatori de filme putem intelege ca asteptatul poate fi chinuitor. Dar amintiti-va,lucruri bune se intampla celor ce asteapta !"

Ei de asemenea au postat asta:
"Intelegem - noi CHIAR intelegem ! Voi IUBITI VA, voi SUNTETI Rose, voi PUTETI juca.Mesaj primit foarte clar. :)

ACUM, voi chiar trebuie sa ne ascultati raspunsul. Adica CHIAR SA ASCULTATI. Ok??

Inainte ca auditiile sa poata incepe,noi trebuie sa facem urmatoarele : 1)Sa gasim un studio 2) Sa gasim un scenarist si un regizor 3)Toti cei implicati trebuie sa aprobe scenariul 4) AUDITIILE! Woohoo * Fiecare din acesti pasi pot lua luni [chiar ani - desi noi intentionam luni].

Noi suntem inca la pasul 1.Deci toata lumea sa traga aer in piept. Stati..stati...ok,acum,expirati. Va simtiti mai bine?! ;)

Auditiile : 1) Asta nu depinde de noi - vom avea partener un studio. Am promis ca vom discuta despre asta,dar nu putem promite orice. 2)DACA se decide ca se vor tine auditii deschise - concentrati-va pe cuvantul DACA - apoi desigur vom face un anunt ! :) 3)Daca ai reprezentant,ei vor sti cine/unde/cand vor avea loc auditiile.Asta e treaba lor,asta fac ei. "

Traducere:VARo