joi, 10 octombrie 2013

Dan Waters : 5 diferente intre carte si film

Yahoo Movies : Dan Waters explica 5 diferente din adaptarea carte-film Academia Vampirilor
1. Rose are tepusa de argint : "Imi pare rau,a trebuit sa-l fac mai interesant.Cand scrii 5 carti,poti lua lucrurile mai incet.Dar eu cred ca fara un super prim film,nu va mai exista un al doilea". Bun motiv,nu?

2.Lissa isi da seama mai devreme ca-i ceva intre Rose si Dimitri : "Am schimbat cateva elemente.Lissa banuieste ca lui Rose ii place de Dimitri,avand in vedere ca fiecare buna prietena din lume n-ar putea pastra acest secret timp de 4 carti...Ce buna prietena de care sunteti legata supranatural n-o sa-si dea seama de asta?Dar nici nu exagerez.Nu exista o lunga discutie de genul,'Hey,n-o sa-ti vina sa crezi.Mi-am pus un colier azi-noapte...' Nu vreau sa ajung atat de departe".

3. O sa vedem mai multe scene cu Dra. Karp : "Eu fiind adaptatorul a trebuit sa iau mult material din gandurile lui Rose si sa le transpun pe ecran.Poate ca ea nu stie pe atat de multe despre Dra. Karp pe cat crede si are de facut ceva munca de detectiv.Are parte de o investigatie mai activa,decat sa astepte sa apara un alt animal mort.Este un moment in trailerul teaser unde ea se ascunde sub birou cu un laptop si asta are de-a face cu ce spuneam mai sus."

4. Vor exista mici schimbari in ceea ce priveste pozitionarea scenelor : "In mare parte materialul este la fel.Dar uneori trebuie sa iei unele scene cunoscute si sa le ordonezi in alt fel.In carte exista o scena cand sunt la cumparaturi care se intampla inainte de scena cu glezna.Dar in film scena cu glezna se intampla inainte de scena de la cumparaturi.Nu ma omorati"

5. Vor exista scene narate de Lissa : "Nu e totul complet povestit din perspectiva lui Rose."