sâmbătă, 9 februarie 2013

5 motive pentru care Danila va fi minunat in rolul lui Dimitri Belikov


1.Hei tovarasi! El e RUS,oameni buni.Danila e nascut si crescut in Rusia,asa ca putem renunta la orice grija a unui accent fals.Daca el nu poate sopti seducător la ureche 'Roza',atunci nimeni nu poate!

2. Superstar! Danila recent a castigat echivalentul unui Glob de Aur,asa ca baiatu' stie ce face.Cu un rol ce va implica multa comunicare fara a spune prea multe,e bine de stiut ca suntem pe maini sigure,puternice!

3. Protectorul. Daca ati stat pe internet zilele astea,stiti cate poze cu Danila au aparut deodata; deja are acea privire ce spune 'te voi proteja de Strigoii cei rai'.

4.Necunoscutul. Ok,sa fim seriosi,intre grupurile de fani Ben Barnes vs. grupurile de fani Taylor Kitsch si apoi toate celelalte,Danila este chiar o surpriza.Dar una buna,pentru ca inseamna ca nicio echipa X nu 'a castigat'.Asta le permite fanilor sa-l primeasca pe Danila cu bratele deschise.

5. Confruntarea. Danila n-arata deloc genul de tip vestejit,fara pic de putere.Rolurile lui anterioare ne arata ca se poate descurca in momentele cheie ale gardianului nostru rus.